Nieuw kookboek: Isabel Meñino – Mijn keuken van Galicie

Dat is fraai nieuws dat we lezen vandaag op NRC. Er is een nieuw kookboek uit, geheel gewijd aan Galicië!

Isabel Meñino – Mijn keuken van Galicie

Het NRC schrijft er het volgende over:

“blijkt dat er nog genoeg te ontdekken valt in de Spaanse keuken. Van de vele gerechten met schaal- en schelpdieren en divers gevulde empanadas tot tortillas met aardappels en speciale aandacht voor recepten met wijn.”

“De inleidende familie-anekdotes bij de gerechten zijn zowel leuk op zichzelf te lezen, als slimme bruggetjes naar de gerechten die volgen. Aanvullend zorgen de familieplaatjes, Spaanse benamingen en ingetogen maar heldere foto’s voor een zeer persoonlijk boek, waar Meniño waarschijnlijk veel tijd in heeft gestoken. Het is haar gegund dat het resultaat zo mooi is geworden.”

Lees hier het hele bericht op NRC: De Thuiskok – Spaanse keuken

Ik ben erg benieuwd naar dit kookboek. Het lijkt me leuk in de zomer aan de slag te gaan met echte authentieke Gallicische recepten!

Het boek is inmiddels via de boekhandel en online te koop, zoals op bol.com