Seizoen 2 O Sabor das Margaridas op Netflix

Heb je O Sabor das Margaridas gezien? Er is een tweede seizoen van deze spannende Spaanse Netflix serie die zich afspeelt in Galicië. De serie is al uitgezonden op tv in Spanje en nu ook te zien op Netflix.

Een bijzonder detail over deze serie, de serie was oorspronkelijk geschreven in het Galicisch (galego). Het is de eerste serie gesproken in het Galego op Netflix en die wereldwijd, in 180 landen, te zien is.
De serie is in het Engels bekend als Bitter Daisies en in het Spaans als El Sabor de las Margaritas. In een Nederlandse vertaling zou dit zijn: de smaak van madeliefjes.

Waar gaat O Sabor das Margaridas 2 over?

In het eerste seizoen maakten we kennis Eva Mayo (gespeeld door María Mera) die toen net in Galicië aankwam. Ook in het tweede seizoen speelt zij de hoofdrol, samen met politieagent Raúl Salgado (gespeeld door Santi Prego).

Eva en Raúl duiken samen in een smerig en gevaarlijk netwerk van vrouwenhandel. Tegelijkertijd worstelt Eva met haar eigen psychologische problemen. Eva en Raúl komen in aanraking met de vrouwenprostitutie als ze zoeken naar ene Rebeca. Terwijl ze zich in het onderzoek storten wordt de ene na de andere getuigende prostituee vermoord. Wie is hiervoor verantwoordelijk en kunnen ze het stoppen

Net als het eerste seizoen bestaat ook het tweede seizoen van O Sabor das Margaridas uit 6 afleveringen van ongeveer 70 minuten. De opnames zijn onder meer gemaakt in Santiago de Compostela en Lugo.

Trailer O Sabor das margaridas seizoen 2

Het duurde even voordat de serie te zien was op Netflix. Oorspronkelijk zou de serie vanaf 18 november 2020 te zien zijn, maar hij kwam maar niet beschikbaar. Uiteindelijk werd eind maart gecommuniceerd dat de serie vanaf 2 april 2021 wereldwijd te zien is.

Bekijk O Sabor das Margaridas 2 nu op Netflix.

Er zijn nog meer Netflix-series in Galicië. Bijvoorbeeld het spannende ‘El desorden que dejas‘. Of kijk een van de andere tv-series in Galicië.

Laat een reactie achter