3 op Reis opnieuw in Galicië én wandelt camino

Het bewijs dat Galicië ontzettend mooi is? Dat het tv-programma 3 op Reis voor de tweede keer een bezoek brengt! Niet voor niets natuurlijk. In de nieuwste serie zelfs twee afleveringen in Galicië. Eerst een reportage in Galicië, daarna nog een reportage van de Camino de Santiago. Kijken!

In 2015 bracht het BNN Vara tv-programma 3 op Reis ook al een bezoek aan Galicië. Toen bezocht presentator Chris Zegers de streek. Nu trok presentatrice Dzifa Kusenuh er op uit!

Aflevering Galicië

De eerste aflevering bevat een reportage van Galicië. Dzifa trekt de streek binnen vanuit Baskenland en de Picos de Europa (ook een aanrader!). Net als collega Chris in 2015 bezoekt ze A Coruña. Een vermakelijke reportage met veel humor en hotspots. Daarna gaat ze op bezoek bij een kunstenares. Een ervaring waarvan, zo zegt ze zelf, het echte Galicië leert kennen! Kijken dus

Bekijk de reportage op de website van 3opReis

Aflevering Camino de Santiago

De tweede aflevering bevat een reportage in 2 delen over de Camino de Santiago. Het eerste deel speelt zich vooral af in Santiago de Compostela. Goed in beeld gebracht wordt de sfeer van de stad. Vreugde en saamhorigheid.In het tweede deel wandelt Dzifa het laatste deel van de camino, van Santiago naar Finisterre, het einde van de wereld. Een fraaie route, met mooi einde. Kijk maar eens naar de reportage. Dan krijg je toch zin om ook in Galicië te wandelen!

Bekijk de reportage op de website van 3opReis

Galicië is vaker te zien op de Nederlandse tv. Bekijk hier nog meer reportages en fragmenten.

Laat een reactie achter